Tiszta, egészséges ivóvíz munkahelyünkön is

A mai világban a munkáltatónak szem előtt kell tartania azt, hogy a munkahelyi körülmények minél megfelelőbbek legyenek dolgozói számára! Ha valaki cégvezető, akkor számos dolgot kell figyelembe vennie.

Ide tartozik:

  • a maximális mértékben jól működő munkaerő,
  • a megfelelő körülmények kialakítása
  • és természetesen a költséghatékonyság.

Mert minden cégnek az a célja, hogy minél jobban gazdálkodjon a megfelelő profit eléréséért! Viszont, ahhoz, hogy egy cég olajozottan működjön mindennek passzolnia kell! Ehhez energikus, egészséges, aktív dolgozókra van szükség!

De mi a legmegfelelőbb megoldás dolgozóink egészségvédelmi szempontjából, ha folyadékpótlásról beszélünk? Jó a csapból folyó víz? Vagy esetleg vásároljunk ásványvizet vagy ballonos vizet? Esetlegesen gondolkozzunk el egy irodai víztisztító berendezésen? A válasz nem egyszerű, mert embere válogatja! A mi véleményünk az, hogy érdemes elgondolkozni egy ilyen berendezés beszerzésén… Mert többszörösen is jól járhatunk vele!

(Olvassa el erről szóló blog bejegyzésünket!)

  • Ezek a rendszerek teljes mértékben kristálytiszta ivóvizet tudnak biztosítani folyamatos jelleggel, a nap bármelyik szakaszában, csere nélkül.

  • Költséghatékonyság szempontjából is versenyképes, mind maga a cégek költségvetését nézve, mind a piaci viszonylatot nézve.
  • Környezetvédelem szempontjából is jó megoldás! Mostanság nagy hanggal van a média területén ez a téma! Ezért, ha egy ilyen eszközt beszerzünk, akkor tömérdeknyi műanyag szemét további termelésétől mentesülhetünk! Ez a fajta odafigyelés pedig nagy pozitivitást jelent az ügyfelek, a vásárlók és a vendégek felé irányulóan is!  

Cégünk régóta foglalkozik víztisztítással, így az efféle problémákra is könnyen nyújt megoldást berendezéseivel! A tervezésen át a beszerelés / kivitelezésen keresztül a karbantartásig mindent vállalunk!

Cégünk termékei: 

Columbia FC 3000

Columbia FC 3000P


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője