Egy jó cég, korrekt hozzáállással!

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik az ivóvízzel annak tisztításával lakossági, ipari és mezőgazdasági szinten egyaránt. Eleinte kis léptekben csak környékbeli területeken bontogattuk szárnyaikat, mára már viszont Országos szinten nyújtunk teljes körű szolgáltatást. Ez mögött pedig több mint 20 évnyi szakmai tapasztalat áll. Magyarország egyik legnagyobb berendezésválasztékával rendelkezünk. Széleskörű, magas minőségű eszközökkel foglalkozunk, amelyeket megbízható, visszakövethető gyártóktól szerzünk be (amelyek rendelkeznek: ISO 9002, SGS, ITS, ill. OÉTI minősítésekkel és a forgalmazáshoz szükséges engedéllyel (OTH 4646/2004) ). 
. Gépeink az úgynevezett Reverse Osmosis technology ( magyarul: Fordított ozmózis technológia ) elvén működnek. Az ivóvízkezelés területén ez a szűrési módszer a legjobb. Már az 1960-as években is használták ipari és háztartási kivitelezésben egyaránt.

Mi az RO? Miért a legjobb?

A széleskörű kereskedelmi szolgáltatások mellett, cégünk a bevizsgálástól, a tervezéstől a beszerelésen / kivitelezésen keresztül az utána következendő karbantartásokig mindent vállal. Esetleges probléma, hiba esetén gyors elhárítást, megoldást kínálunk (természetesen a garanciális kötelezettségeknek megfelelően).
Alapberendezéseink beszerelési díját a gépek fogyasztói ára tartalmazza Algyő és 15 kilométeres vonzáskörében.
A beszerelés/beüzemelés előtt munkatársaink nyomás próbát, működés próbát és fertőtlenítést végeznek el az adott eszközön a tökéletes, problémamentes használat érdekében.
Vállalkozásunk célja, hogy olyan megoldást találjunk ügyfeleink számára, amely anyagi és igény szempontjából is a legmegfelelőbb. Mind ezek mellett külön pozitivitást jelent a megbízhatóság, az odafigyelés a precizitás  az emberközpontúság jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinknek egyaránt.
Nekünk fontos, az amit adunk, tehát az olyan megoldás, amely végül ügyfeleinknek mosolyt, boldogságot s egyben elégedettség jelent! Hiszen célunk, az hogy bárkinek akinek problémája van ivóvizével, annak megoldást tudjunk nyújtani, bármilyen komplikált is a helyzet!  Mert a mi a mottónk az, hogy a mai világban a tiszta víz igazi értéknek számít és ezt mindenki megérdemli! 
Ha felkeltettük érdeklődését és egy biztos, korrekt megoldást keresne Ön és környezete számára, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink magas szakmai ismereteikkel segítenek megtalálni a legelőnyösebb opciót Önnek, családjának és környezetének! Kérdése lenne, tanácsra lenne szüksége keressen minket bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a KAPCSOLATOK menüponton keresztüli elérhetőségek egyikén!

ceglogo