levayferiTisztelettel üdvözlöm! Lévay Ferenc Zoltán vagyok, okleveles élelmiszeripari mérnök. Különböző vízkezelő, ipari és lakossági ivóvíztisztító technológiákkal már két évtizede foglalkozom. Csapatommal a kivitelezésen át a rendszeres karbantartásig minden területen otthon vagyunk. Minden, ami víz!

A hosszú ideje sikeresen és hitelesen működő Lévay Stúdió a családi háztartások mellett rendszeresen vesz részt nagyipari beruházások előkészítésénél, tervezéseknél, kivitelezéseknél, és a beszereléseknél is. A lakosság mellett például kertészetek, hazai ásványvíz és szóda üzemek, borászatok, gyümölcs feldolgozók, tejüzemek gyakorlott és profi kiszolgálója egyben.

Az a tapasztalatunk, hogy az egészségtudatos életmód jelen van egyre több magyar család gondolkodásában. Határozott szándékunk, hogy segítsük ezt a folyamatot. Ebben látjuk cégünk jövőjét. Fontos számunkra a folyamatos kutatás és tanulás, hogy naprakészek legyünk az új technológiákban is, a fejlesztésekben ezért fontos szerepet vállalunk.

honlaplogo2

Ön mit tesz önmaga, és családja egészségéért, valamint a költséghatékony fogyasztás érdekében? Honlapunk CIKKEINK menüpontja alatt széles körben kaphat információkat az egészségügyi problémák megelőzése érdekében.

Gondolatébresztésnek: Az emberek sokszor nem is gondolják, hogy egy megfelelően tiszta vízzel, nem csak magunknak, az egészségünknek teszünk eleget, hanem jelentős mennyiségű pénzt is spórolhatunk. A vízkezelés hiánya, vagy egy régebbi fejlesztésű víztisztító mára már olyan többlet költséget produkál, amit egy egyszeri beruházással, vagy átalakítással megtakaríthatunk. Általában fel sem tűnik, hogy egy vízkő vagy egyéb kirakódás, milyen rejtett kiadásokat eredményez, ami éves szinten jelentős is lehet.

Kategóriák: Cikkeink

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője