Elkészült a Neo Crystal berendezés !!

Az előző generáció teljesítményének többszöröse. – És ez tényleg így van! Több mint 10 év gyakorlati tapasztalat segítségével és az elmúlt 4 év fejlesztőmunkájának eredményeképpen, már megakadályozható, hogy a vízben oldott vas ne rakodjon ki a növényeken és a fóliákon. Mi erről a véleménye? Talán Önnek is gondot okoztak eddig ezek a jelenségek?

Ez a megoldás azért lehet fontos Önnek, mert nem kell kivonni a vízből a vasat. Feltehetőleg Ön is tapasztalta már, hogy egy olyan vastalanító, amely egy egész kertészetet képes ellátni vízzel, sok millió forintos beruházás.

Ezzel szemben a Crystal fizikai vízkezelő berendezés, még több ezer liter/perc víztömegáramnál is csak néhány százezer forint beruházást jelent.

foliavasas1

foliavasas2Ismerős a látvány? Talán Ön is ezzel a problémával küszködik minden szezonban? A vízben oldódó vas befog és átfest mindent, amivel kapcsolatba tud lépni: a fóliát és az élő növényzetet. Talán kevesen tudják, hogy így a vas negatívan befolyásolja a termények fejlődését, amely a termésátlag csökkenését eredményezi.

jofolia

És mit szólna, ha a fóliája így nézne ki egy varázsütésre? Nos, csodák nincsenek, viszont a Lévay Stúdiónál megtalálja a Neo Crystal – t, amely által ezután nem kell majd évente cserélni a fóliáját, garantálható lesz az egyenletes termésátlag, valamint a növények gyorsan fognak fejlődni és egészséges esztétikában fognak pompázni.

Az árral és a részletes információkkal kapcsolatban keressen bennünket – Kapcsolat menüpont.

Tehát foglaljuk össze még egyszer!

Befogta a vas a fóliáját? Növényei rozsdaszínűek? A Neo Crystal vízkezelő berendezés alkalmazásával a kezelt vízzel leoldódik a vas a fóliáról is. Ez nem ámítás, és nem egy marketing kampány eleme. Egyszerűen ez tény, tekintse meg az alábbi fotókat. Kattintson a képekre a nagyítás érdekében.

vizkez1

A fotók készítése között 30 nap telt el, a Neo Crystal működtetése előtt és után.  Már ennyi idő alatt jelentős és szemmel látható eredményt lehet elérni. – Klikk.

vizkez2


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője