Egyszerűen saját egészségünk érdekében hasznos, sőt kötelező olyan víztisztító gépeket vásárolnunk, amelyek “Reserve Ozmózis” (RO), vagyis fordított ozmózis-technikát alkalmazva működnek. 

ozmozis

Ha nem tudnánk esetleg: az alacsony ásványi anyagtartalmú víz szervezetünk “utcaseprője”, sejt-építésünk, vízháztartásunk és kiválasztásunk nagyfokú segítője. Ez a szűrési mód a világon fellelhető legjobb módszer. 1960–óta használja a NASA, az USA Haditengerészete, és harminc éve sok-sok háztartás a világban. 

Az RO technika képes a vezetékes ivóvizünkből kiszűrni a klórt, a háztartási vegyszereket, hormonokat, gyógyszerszármazékokat, toxikus anyagokat, ásványolajat és származékait, a mezőgazdasági és ipari vegyszereket, azaz közel hatvanezer egészségkárosító anyagot, amelyek nagyban hozzájárulnak több tucat betegség, így az allergia, magas-vérnyomás, rák-, cukor-, vese-, májbetegségek és elhízás kialakulásához. További haszna, hogy mindig kristálytiszta víz kerül hozzánk a technikának köszönhetően. Hozzá kell tennünk, a boltokban kapható palackozott ásványvizeknél nagyságrendekkel jobb minőségű vizet ihatunk így, és gépenként akár napi ezer liternyi folyadék is rendelkezésünkre áll, átszámítva  4-6 Ft/literes fajlagos költség ellenértékében (!). Különféle módon tudja adagolni a kiválasztott gép az ivóvizet, kedvünk szerint – szóda, forró-, szobahőmérsékletű-, és hideg víz. 

Nagy előny még, hogy nincs szükség vízutánpótlásra, nem kell kerülgetnünk a vizes flakonokat otthon, a gép tökéletesen tartalékolja tartalmát.  Az egészségvédelem mellett még további költséghatékonyságot is biztosít számunkra azzal, hogy az eljárás megóvja drága edényeinket, gépeinket az esetleges vízkő okozta meghibásodásoktól. 

ozmozis

Megállapíthatjuk, ha fordított ozmózis eljárással működő gépet választ, kétszeresen is jól jár. A berendezés használatával egyrészt jelentős költségmegtakarítást tudhat magáénak, másrészt a tiszta víz fogyasztása által már sokat tett egészségéért. Cégvezetőknek ez kiemelt szempont, hiszen egy irodai berendezés alkalmazásánál az egészségvédelem legalább annyira fontos, mint a költséghatékonyság – csökken a táppénzes napok száma, további  munkaeredményeket biztosítva a vállalatnak.

A Lévay Stúdió által forgalmazott RO-s gépekre jellemző a megbízható működés, valamint az éves szinten történő szervizelés, az állagmegóvás érdekében. 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője