Méregtelenítő lábfürdő

A Lévay Stúdió különösen nagy hangsúlyt fektet az egészség megőrzésére. Tevékenységünk, amely a vízzel függ össze, nem különválasztható attól a folyamattól, amely a szervezetünkre gyakorolt hatásokat vizsgálja. Álljon itt erre egy példa. Egy lehetőség arra, hogy testünket megszabadítsuk a felesleges salakanyagoktól és mérgektől.

A méregtelenítő lábfürdőt ajánlatos évente két alkalommal elvégezni, kúránként 8-10 alkalom, heti háromszori gyakorisággal, alkalmanként 30 perc az időintervallum.

Edénytől függően 3-4 liter 40 C fokos 10%-os sós vizet (NaCl) készítsünk, este, vacsora után legalább két órával, tegyük lábainkat a tálba, a víz érjen a bokákig, és hagyjuk, hogy jól melegedjünk át, és táguljanak a talp pórusai. Hihetetlen, de az egész keringési rendszerünket megmozgatja, felélénkíti, ezáltal tisztítja. Régi népi gyógymód. A szervezet nagytakarításával felérő terápiának mellékhatásairól nincsenek ismereteink, 6 – 7 alkalom után a pozitív hatások jelentkeznek.

A lábfürdő vizének színe a kezelés alatt megváltozik, attól függően, hogy melyik szervünk méregtelenítése aktivizálódott:
– ha citrom sárgás, akkor a vese, húgyhólyag,
– ha narancssárga, köszvény, reuma vagy ízületi bajok,
– barna színeződés esetén a májfunkciókra kell tekintettel lenni,
– a zöldes szín az epe, szív, ér- és emésztőrendszer hibáira utal,
– sötét szín esetén pedig a nehézfémek, cukorbetegség jelei mutathatók ki.

Az anyagcserezavarok, a magas vérnyomás, az emésztőrendszeri gondok, a gyulladásos folyamatok tünetei 7-8 alkalom után érezhetően mérséklődnek. Az ülőfoglalkozást végző személyek ödémáit gyakorlatilag eltünteti a kezelés.

Mint sok minden más természetes gyógymód ez is a csodával ér fel, aki teheti, próbálja ki és nem fog csalódni benne. Fontos, hogy a só természetes, adalékmentes legyen, az un. piszkos só a legjobb, mely igazából nem piszkos, hanem természetes ásványok vannak benne, és nincs megtisztítva, fehérítve, a víz is lehetőség szerint tiszta forrásból származzon.

Mostanában elit szépségszalonok is alkalmazzák a technikát, és erre a célra kifejlesztett elektromos lábáztatókat is vásárolhatunk, bizonyára ezek a módszerek is jók, de ne feledjük az igazi pozitív hatást a víz és a natúr só jelenti.

 

(forrás: http://psoriasisosbetegekeknek.network.hu/blog)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.